onsdag 21 december 2016

Vad kommer hända på hotellet under våren?


Just nu håller vi på att lägga sista handen vid hemsidan, det är i princip boendepaketen som saknas och så en cateringmeny. Eller förslag på en cateringmeny. Förutom det som står på den så kommer vi även i fortsättningen att utarbeta just eran mat efter just era önskemål!

Sen är det ett litet *händer på freden* som jag oxå håller på med. 

Under våren kommer det att se ut ungefär såhär;

I januari har vi tänkt ha en nyöppningslördag, med lite plockmat, lite mingel. Serveras lättare lunch och fika i cafeet. Detta kommer bli i slutet av månaden, återkommer om datum. 

14 februari har vi alla hjärtans dags-middag med öppningserbjudande av trerättersmeny

28 februari är det semmeldagen, då serverar vi semlor och vanlig fika i cafeet, beställ gärna dina semlor i god tid. 

I mars tänker jag smyga igång vårens söndagsmiddagar. Vi börjar första söndagen i mars och så har vi det första söndagen i varje månad, till att börja med. Under sommaren kommer den sen att övergå i söndagsbrunch.

25 mars är det våffeldagen, det infaller en lördag 2017. Då serverar vi kaffe och våffla till den som vill och den som hellre vill köpa med sig fika från cafeet kan göra det oxå. 

Den 13 april slår vi sen upp portarna till cafeet *på riktigt*. Ni kommer såsmåningom kunna köpa frallor, bröd, tårtor och bakverk hos oss och givetvis sitta ner för en lugn stunds fika. Öppettiderna är inte helt spikade ännu, det är lite praktiska bitar som måste falla på plats och vi måste komma in i övriga hotellet lite först. 

Under påskhelgen kommer vi dessutom ha öppet i restaurangen och servera ett påskigt smörgåsbord på påskafton. 

I början av maj är det restaurangdagar, då kommer vi erbjuda en två rätters meny till ett satt pris, datum och pris återkommer vi med.

Sen i slutet av maj så är det dags att fira lilla mor, på mors dag. Det blir en satt tre rätters meny och liksom på alla hjärtans dag kan man välja att äta en, två eller tre rätter. 

Första helgen i juni blir sista söndagsmiddagen och sen kör vi på söndagsbrunch ! 

Har ni fler tankar och ideer? Är det något ni saknar som ni har känt att det där skulle vi behöva i Knäred? Säg till! Alla tips och tankar är hjärtligt välkomna! 

För mer info och för fler arrangemang håll utkik på hemsidan, www.hotellfreden.se







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar