lördag 10 december 2016

Lördagskväll på hotellet, igångsättning av pelletspanna!


Vi for till Axfood idag jag och gubben min, för första gången. För er som inte vet vad Axfood är eller Snabbgross heter det väl i Halmstad förrästen, så är det en grossist för restauranger. Man känner sig lite som en unge på julafton när man går där för första gången. Där är såå mycket pryttlar, ja mat då, men mängder av mat! I olika former färger och storlekar på förpackningar. Minst sagt. Hittade en förpackning med våffelmix, ni vet såna man köper på konsum i småförpackning? Där var en jätteförpackning till 150 våfflor eller nåt sånt. Ett jättepaket. Köpte inget sånt dock. 😀


När vi sen kom till hotellet med maten hade pannan stannat. Satte igång den igen och åkte hem glada i hågen men gubben min sa att vi åker ner om nån timma och tittar till den. Tur var väl det för när vi kom tillbaka hade pannan stannat igen. Ringde till Marie som lotsade Mattias till en omstart på pannan och sen verkar den ha gått igång. Vi väntade ett tag innan vi åkte och under tiden så gick den iaf. Håller tummarna att den inte stannar igen. 

Imorrn är det söndag och då är det lugna gatan på hotellet. Inga bokningar, inga gäster. På måndag ska jag fixa lite prydnader till trappen på framsidan och sen ska det bakas och fixas julmat till ett sällskap som kommer på tisdag! Och sen kommer det långliggare till hotellet, så himla trevligt!

Ha en fortsatt trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar