onsdag 1 mars 2017

Mars månad


Äntligen kan vi skriva mars i kalendern och det är bara dryga tre veckor kvar tills vi dessutom ställer om tiden till sommartid. Visst är det härligt? 

Härhemma har hela denna veckan och förra oxå gått i någon slags vacuum med influensan, det är många sovande timmar det har blivit sista tiden och därför har det inte heller hänt mycket på hotellet. Denna helgen som kommer är dock fullbokad med catering och smörgåstårtor och så söndagsmiddagen icke att förglömma på söndagen! Ska bli jätteroligt! 

Nästa vecka kommer ett helt gäng och ska på bo på hotellet oxå och det är oxå jätteroligt. 

Vi har nu tagit tag i snickaren förrästen, har jag berättat det? Under våren kommer det att bli nya dörrar och en del fönster ska bytas ut. Hallen ska få ny färg, nya tavlor och ja sen arbetar vi oss uppåt. Vi tar lite i taget. Det som är viktigt fortfarande är att inte tappa själen i huset därför kommer vi inte att arbeta med någon jättefart. Toaletterna kommer oxå att få en uppfräschning, på alla plan :). 

Nu är det dock torsdag morgon, dottern har åkt till skolan och ja då tar jag min hosta och går och lägger mig ett par timmar till innan arbete på hotellet tar vid. 

Ha en fin dag därute! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar