onsdag 17 maj 2017

Nya entren är på plats!


Så var den på plats, den nya fina heeeela entredörren. 

Blev så jättefint och det blev en riktig ingång! det är sååå tjusigt! tycker jag iaf :)

Det rullar på ordentligt nu. Många nya boende hittar hit, vi la ut hotellet på hotels.com i slutet av förra veckan och idag kom den första bokningen där. Syns man inte, ja då finns man inte. Fler och fler hittar som sagt hit och det är jätteroligt! 

Nu är den första stora renoveringen klar som var akut, men det lär bli mer renovering framöver. Först ska jag se till att måla klart och få upp tavlorna, slänga nåt gammalt skåp som står utan lister och fixa till. Källaren är i princip tömd nu. Slängde gammal dressing häromdagen som gick ut 2007? Mums! Eller inte.

Men som sagt, snart är källaren tömd, det är jätteskönt! Planerna för källarlokalen gror i skallen, vill så gärna ha något därnere som alla kan ha glädje av så vi kan utnyttja lokalen men där målningarna får ta sin plats. Nåväl, det får väl gro vidare lite.

Mors dag hos oss blev tyvärr inställt. Inget intresse har visats alls och då får vi ställa in, kåsören ville ha ett gäng att kåsera för. Det är lite trist men med lite tur kan vi få hit Mickan en annan gång. Hon är en fantastisk människa! 

I nästa vecka kommer där upp tavlor av David Hewitt på hotellet, en kille från Hishult! Han kommer ha lite utställning / försäljning på hotellet i sommar, kommer du förbi, strosa igenom hotellet och kika! 

Nu är det kvällen och nya boende kommer ikväll. Imorrn är det frukost 0600!

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar