måndag 15 maj 2017

Pelargonträff och loppis!


Sommarens planering pågår för fullt! nu när värmen äntligen har kommit så vill man så mycket!

På hotellet pågår renovering för fullt, har ni sett att vi fått nya fönster på övervåningen? och helt nya dörrar? nya fina vita dörrar och imorrn ska vi få en ny fräsch entre kommer bli så himla fint! Var så evigt trött på söndriga blekta bruna trasiga dörrar för att inte tala om det där hålet som är ovanför ingången.....

ja idag när jag stod där och tittade så såg jag att man har när man målade fasaden faktiskt inte har målat en bit ytterst på väggen ovanför entren. Varför i all världen gör man så? Varför målar man inte klart? Begriper det inte. 

Men men. Det blir ett annat projekt. 

Nu är dörrarna utbytta och trasiga fönster på övervåningen. Inser att det inte lär dröja innan vi byter resten av fönstren på framsidan, ser lätt roligt ut med några bruna och några vita fönster :) .

Men. 23 juli blir det pelargonträff på hotellet. Klockan 11.00 är alla pelargonintresserade blomintresserade eller fikasugna välkomna på träff på hotellet, vi bjuder på fika och byter, köper säljer sticklingar eller är bara med och pratar blommor! Varmt välkomna!

Sen har vi i tankarna en loppis oxå, mer om det kommer!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar