fredag 12 januari 2018

Våren är faktiskt på väg...


idag fick jag en sån härlig feeling när jag var ute tio över fyra. Det var fortfarande ljust och man känner liksom att det är en helt annan typ av ljus som kommer. Det är helt underbart! Verkligen! 

Vi har haft en rätt tung nyår härhemma med en sjuk häst som har fått tillbringa sista veckan på djursjukhuset dessutom men nu är hon äntligen på bättringsvägen och vi hoppas få hem drottningen av stallet i nästa vecka eller kanske veckan därpå. För att fira så känner jag att vi behöver ha lite mer rabatt på matbokningarna så nu får ni 30% på alla matbokningar som görs under januari, spelar som sagt ingen som helst roll när ni vill ha det! Gäller smörgåstårtor, catering, kalas och fester!

Läste på facebook igår att apoteket ska läggas ner i knäred. För mig är det en stor varningsklocka, vart är samhället på väg????? vi ska få tillbaka tågen och utveckla knäred men apoteket läggs ner? Känns som en utveckling i helt fel riktning! Mariette skrev så klockrent oxå att det är så viktigt att vi tar tillvara på det vi har i byn, tänk på vad du vill ha kvar nu, det är inte lätt att få tillbaka något som fått stänga ner pga att vi inte utnyttjar det som bybor.....

Vi vill ju att vår landsbygd ska leva, inte sant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar