lördag 14 oktober 2017

Det händer massor.............


Det första som händer är en after work med hamburgertallrik inkl ett glas vin eller en öl för 129 kronor! 27 oktober är spikat :) Boka bord, vi har öppet mellan 18-21 på kvällen.

Sen efter det så rullar det på.

Det är Laputa Live 24 november med julbord. Julbordsplatserna är fullbokade men man kan komma på eftersläppet efter 20.30 då är det entre 100 spänn :)

Sen är det en bakkväll på hotellet 29 november där vi bakar några av julens kakor och inleder med kaffe och fralla och sen kör vi på tills vi är klara. Det är inte många platser kvar och kommer bli en jättekul kväll, så missa inte boka!

2 december första lördagen i december har vi julcafe med julens smaker på kakorna, du kan beställa alla våra kakor till jul men även julebröd, vörtbröd kavring gotlandslimpa surdegslimpa...vad du vill :)

3 december är det första advent och då har vi öppet hos oss oxå med varm glögg och fika, gott kaffe, varm choklad och te. Vi har ju även lite feel good julklappar du kan köpa hos oss :)
Helgen efter är det dags för julbord igen. Då har vi först julcafe på dagen och sen julbord på kvällen. Även här är det Laputa Live som kommer och även här är alla matplatser fullbokade men kom på eftersläppet och svinga dina lurviga!

10 december kör vi familjejulbord för familjen och dom minsta, tomten kommer på besök och det är stilla julmusik i bakgrunden. 13-16 har vi öppet och tomten kommer halv tre! boka bord!

16 december är sista lördagen innan jul vi har öppet men hämta beställningar kan man göra ända in i kaklet, dvs 23 december.

Sen efter nyår så har vi nyårsdagsöppet med pizza å fika! Då skriver vi 2018....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar